برخورد موتورسیکلت‌ها در سبزوار یک کشته و ۲ مجروح داشت (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوت مادر ۵۰ ساله و فرزند ۱۵ ساله‌اش بر اثر گاز گرفتگی در مشهد | مونوکسید کربن ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ورود موج جدید بارندگی به کشور از فردا یکشنبه | پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی در هفته جاری (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات جدید از زلزله در اردبیل (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) زلزله اردبیل را لرزاند (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارز ویژه سفر حج در خراسان رضوی از فردا کجا توزیع می شود؟ + آدرس جنازه چهار نفر در یک مجتمع مسکونی در خرم‌آباد کشف شد آغاز عرضه ارز ویژه سفر حج از فردا (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارسال اطلاعات نسخ دارویی بیمه‌شدگان تامین اجتماعی برای پرداخت بیمه‌های تکمیلی پبش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) | آغاز روند نسبی افزایش دما از امروز در استان جزئیات افزایش حقوق، عائله‌مندی و حق‌مسکن بازنشستگان تأمین‌اجتماعی اعلام شد | افزایش حقوق‌های اردیبهشت چقدر است؟ فرصت دانشگاهیان برای ثبت نام یارانه اعتباری خرید کتاب + جزئیات کلاهبرداری هزار میلیاردی از ۱۴۶ نفر در پوشش پیش‌فروش خودرو در کرمانشاه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس پلیس راهور فراجا: رقم جرائم رانندگی فعلا تغییر نکرده است تا پلیس + ۱۰ نروید؛ آنلاین خلافی بگیرید! کاهش آمار ازدواج به‌دلیل پیری جمعیت | افزایش زایمان زیر ۲۴ سال دستگیری ۳ شکارچی غیرمجاز در مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | اعتراف متهمان شبکه‌های فریب و قاچاق دختران در پرونده «سرویس اسکورت» دستگیری زن سارق طلا از کودکان در بیمارستان‌های مشهد + عکس ادامه واریز مستمری و حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | زمان دقیق پرداخت معوقات حقوق فروردین مشخص شد
سرخط خبرها

۸۲ درصد صندوق‌های بازنشستگی بورسی شدند

  • کد خبر: ۵۸۳۰۰
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۷
۸۲ درصد صندوق‌های بازنشستگی بورسی شدند
معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: ۸۲ درصد از کل دارایی‌های صندوق های بازنشستگی بورسی شده‌اند که به زودی به بالای ۹۰درصد می‌رسد و این بسیار افتخارآفرین است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الله میرزایی در گردهمایی مدیران ارشد شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا که با حضور افتخاری، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، سید علیرضا عظیمی پور، مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا و جمعی از مدیران شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ آتیه صبا در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد، گفت: هلدینگی که حدود یک سوم از بنگاه‌های مدیریتی صندوق‌های بازنشستگی را در خود دارد، اکنون یک دوره بسیار خوب را تجربه می‌کند. 

وی با بیان اینکه با ورود این شرکت به بورس و افزایش سرمایه‌ای که در حال انجام است، این هلدینگ آینده‌ای بسیار بهتر از این هم خواهد داشت، گفت: امروز هر ۴صندوق وابسته به وزارت تعاون در وضعیت بسیار بسیار بهتری در مقایسه با گذشته قرار دارند. 

او با تاکید بر اینکه شفاف‌ترین روزها و شفاف‌ترین عملکردهای مدیریتی، این روزها در این بنگاه‌ها رقم می‌خورد، افزود: ۸۲ درصد از کل دارایی‌های صندوق‌های بازنشستگی بورسی شده‌اند که به زودی به بالای ۹۰درصد می‌رسد و این بسیار افتخارآفرین است. 

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بورسی شدن را گامی بزرگ برای شفافیت و کارآمدی بنگاه‌های اقتصادی دانست و آن را به بازنشستگان و به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تبریک گفت. 

وی با اشاره به اجرای پروژه‌های مربوط به آینده‌پژوهی از چهار ماه پیش در وزارت رفاه، گفت: شهری شدن اقتصاد، رفتن به سوی دنیای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات، اهمیت هرچه بیشتر آب و انرژی در آینده، لزوم تمرکز بر نقش زنان هم به عنوان مخاطبان و هم به عنوان شرکای اجتماعی در بنگاه‌های اقتصادی، افزایش سهم آسیایی‌ها در تاثیرگذاری بر پیشرفت‌های دنیای مدرن، افزایش درآمد سرانه، افزایش امید به زندگی و به تبع آن، افزایش آمار سالمندان در جهان و ایران موجب شده است تا روز به روز بیشتر نیازمند پیش بینی آینده و برنامه ریزی برای آن باشیم. 

او با بیان اینکه تا سال ۱۴۱۵سهم سالمندان ایران از ۹.۵ درصد جمعیت به ۱۵درصد افزایش خواهد یافت، گفت: امروزه متاسفانه برای جمعیت ۸ میلیون نفری سالمندان کشور تنها ۲۰پزشک متخصص طب سالمندی داریم. 

وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۰۰ اقتصاد ایران بین ۱.۵ تا ۳ درصد رشد خواهد یافت که با توجه به آثار دوران تحریم و پایین آمدن قیمت نفت در سال گذشته افزایش قابل توجهی خواهد بود. 

میرزایی با اشاره به اینکه از حالا باید به استقبال سال ۱۴۰۰ برویم و برای آن برنامه ریزی کنیم، افزود: بخش خصوصی می‌تواند از این شرایط بهترین بهره را ببرد، ولی مشکل اصلی سطح پایین تخصص و دانش نسبت به تحولات جهانی و آشنایی نداشتن به زبان گفتگو با نظام جهانی است. 

وی بار دیگر با تاکید بر اینکه در سطوح خرد و کلان، مدیریت مهمترین مولفه تعیین کننده است، گفت: حتی در سخت‌ترین دوران‌های مراودات بین المللی، ویژگی‌های مدیریتی می‌توانند اثرگذار باشند و شکل گیری یک بازار رقابتی مدیران چیزی است که در آینده به شدت به آن نیاز داریم. 

او گفت: آنچه تعیین کننده است، فقط رزومه تحصیلی یا سابقه مدیریتی نیست، بلکه مهم‌تر از آن عملکرد و دستاوردهای مدیران بنگاه‌های اقتصادی است که باید معیار و مبنای انتخاب آنان قرار گیرد و ایجاد بازار رقابتی مدیران حرفه‌ای یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که کمک می‌کند تا قدر و قیمت مدیران به درستی مشخص شود. 

میرزایی با بیان اینکه «متاسفانه در ۵ دهه گذشته فاقد استراتژی و توسعه صنعتی در کشورمان بوده‌ایم»، افزود: کوچک و پراکنده بودن بنگاه‌های صنعتی و مکان‌یابی غلط برای آن‌ها، فقدان زنجیره ارزش و فرسودگی ماشین آلات و عقب ماندگی تکنولوژیک، موجب آسیب‌پذیری آن‌ها شده است. 

وی تصریح کرد: علاوه براین، ساختار نامناسب منابع انسانی، یعنی تعداد و ترکیب نامناسب منابع انسانی، سطح پایین بهره‌وری و سطح پایین تحقیق و توسعه (R&D) در سازمان‌ها از جمله موارد آسیب رسان برای شرکت‌ها هستند. 

وی بر لزوم ایجاد رقابت درونی برای ارتقاء سطح بهره وری تاکید کرد و گفت: بورسی شدن بنگاه‌ها کمک می‌کند تا بتوانیم اثربخشی آن‌ها را محاسبه کنیم. 

معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: هم در سطح جهانی و هم در سطح ملی، با توجه به روندهای اقتصادی و اجتماعی، ملی و فرهنگی، فرصت‌های بزرگی پیش روی بنگاه‌های اقتصادی است و شرکت‌ها با وجود تنوع در زمینه‌های فعالیتی‌شان، فرصت‌های همکاری برای تبادل و ارتقای سهمشان در بازارهای منطقه‌ای و جهانی را در اختیار دارند. 

میرزایی ابراز امیدواری کرد که با آینده نگری و تدبیر هلدینگ آتیه صبا این موضوع مورد توجه قرار گیرد و آینده بهتری در این هلدینگ رقم زده شود. 

وی همچنین «هلدینگ آتیه صبا» را نمونه خوبی برای تاثیر مدیریت در تحولات بزرگ در بنگاه‌های اقتصادی و تحقق اهداف و کسب موفقیت دانست.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->